Volg nu de iDots Aquatrainer opleiding

Aquatraining wordt steeds populairder door de vele successen die ermee geboekt worden. Echter krijgt dit succes nu ook een keerzijde. Zo komen er aquatrainers op de markt die een onjuiste manier van bewegen faciliteren of worden paarden onvakkundig getraind. Om deze ongewenste ontwikkelingen een halt toe te roepen, heeft Leen met zijn team van aquatrainer specialisten de iDots Aquatrainer Academy opgericht.

Vanaf nu is het mogelijk een opleiding te volgen waarbij u alle benodigde kennis en vaardigheden omtrent aquatraining opdoet om zo op de meest optimale en veilige manier paarden in de aquatrainer te kunnen trainen. De opleiding bestaat uit drie niveaus en wanneer u alle niveaus heeft doorlopen, mag u zichzelf aquatrainer revalidatie begeleider noemen. Niveau 4 is specifiek ontwikkeld voor dierenartsen en dierenfysiotherapeuten. Naast de kennis over de dagelijkse training leren de deelnemers hoe ze revalidatieprogramma’s opstellen en uitvoeren bij complexe casussen.

Leen Soldaat heeft paardenwelzijn hoog in het vaandel staan. Dat is ook de reden dat hij enkele jaren geleden een totaalconcept ontwikkelde waarbij eigenaren van een iDots aquatrainer, worden begeleid door aquatrainer specialisten die tevens dierfysiotherapeut of dierenarts zijn. En dit werpt zijn vruchten af.

 

Neem een kijkje op onze website www.aquatraineracademy.com voor meer informatie over deze unieke opleiding.

 

Deel deze pagina met je vrienden
    1 year, 1 month ago Reageren uitgeschakeld