Paardensolarium

paarden-solariumUw paard kan alleen topprestaties leveren als de opbouw en training van zijn spieren optimaal is. Een paardensolarium kan hierbij uitkomst bieden. De infrarood stralen zorgen door de warmtestraling voor een betere doorbloeding van de spieren waardoor bloedsuikers sneller door de spieren worden opgenomen en afvalstoffen zoals melkzuur beter worden afgevoerd. Uw paard herstelt hierdoor sneller en krijgt minder snel last van blessures. Voor aanvang van de training of wedstrijd kan een solarium uitstekend worden ingezet als warming-up doordat de warmte de spierelasticiteit bevordert. Ook werkt het verzachtend bij blessures, laat het de vacht sneller drogen en zorgt het voor een mooie haarglans.

De mogelijkheden van paardensolariums

Onze paardensolariums zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, maten en wattages. Met een besturingskast regelt u de tijdsduur en intensiteit. Afhankelijk van het feit of het solarium ook over een lift beschikt, kunt u met het besturingssysteem ook de hoogte instellen. Heeft u een pensionstal of manege en wilt u uw klanten betaald gebruik kunnen laten maken van het solarium? Dan kan dit met behulp van een muntautomaat.

Uitvoeringen

Ook voor het IDots solarium geldt dat wij deze diverse formaten en uitvoeringen kunnen leveren. Het solarium wordt volledig gemonteerd opgeleverd door ons personeel of een geautoriseerde wederverkoper en kan al op korte termijn geleverd en geïnstalleerd worden. Bekijk hier voorbeelden van paarden Solariums

Opties

Heeft u speciale wensen of behoeften? Laat het ons weten want ook bij onze solariums is praktisch alles mogelijk.  Enkele opties voor een solarium zijn:

- Besturingskast;
- Muntautomaat;
- Ophangunits;
- UV-lampen;
- Halogeenspotjes;
- Poedercoating in bedrijfskleuren.

U wilt meer informatie?

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

 

Deel deze pagina met je vrienden