Loopbandtrainers

Loopbandtrainer

 

De mogelijkheden van loopbandtrainers

iDots loopbanden nemen slechts een klein oppervlak in beslag en kunnen eenvoudig in een overdekte ruimte geplaatst worden. Hierdoor kunt u uw paarden op een veilige manier en met minimale menselijke inspanning 365 dagen per jaar voorzien van hun dagelijkse beweging. Met de besturingskast regelt u de tijdsduur en loopsnelheid. Wilt u ook de hellingshoek kunnen veranderen dan kan de loopband worden voorzien van een hoogteverstelling. Met een optionele programmeerbare trainingscomputer kunt u uw paarden nog doelgerichter trainen.

Wilt u uw paarden ook trainen in het water? Kijk dan eens bij onze Aquatrainers.

 

Uitvoeringen

De standaard loopband heeft een afmeting van ongeveer 4 x 2 x 1,5 meter (lxbxh) en is voorzien van een voor- en achterloopplank. De hoefslag is circa één meter breed en drie meter lang en bestaat uit een supergrip rubberen loopband. De besturingskast is eenvoudig te bedienen en met de noodstop kunt u de loopband onmiddellijk stopzetten. Uw loopband wordt volledig gemonteerd opgeleverd door ons personeel of een geautoriseerde wederverkoper.
 
Bekijk hier voorbeelden van onze loopbandtrainers
 

Opties

De loopband wordt geheel naar uw wensen geproduceerd. Zo kan bijvoorbeeld de beschermde poedercoating worden aangebracht in uw bedrijfskleur(en). Enkele opties zijn:

- Besturingskast met programmeerbare computer;
- Hoogteverstelling;
- Gegalvaniseerd staal of RVS.

 

U wilt meer informatie?

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

 

Deel deze pagina met je vrienden