Longeer overkappingen


CombitrainerOm uw paarden in topconditie te houden, wilt u ze onder alle weersomstandigheden kunnen trainen. Een overkapte longeerpiste of stapmolen biedt uw paarden optimale bescherming tegen zon, regen en wind maar zorgt wel voor frisse lucht en voldoende licht. Bovendien blijft de hoefslag altijd droog. Hierdoor kunt u uw paarden het hele jaar door beweging geven in een comfortabele omgeving.

 

De mogelijkheden

Een longeeroverkapping is geheel gesloten tot aan de nok en overdekt de totale longeercirkel. Bij een stapmolen komt de motor in de nok van de overkapping te hangen. Hierdoor kunt u de binnenste cirkel gebruiken als longeerpiste. Uw stapmolen wordt hierdoor een zogenaamde multi- of combitrainer. Windbreekgaas, omheining en sproei installatie kunt u laten integreren in de overkapping.

 

Als u het middengedeelte van de stapmolen niet gebruikt, kies dan voor een hoefslagoverkapping. Deze is financieel voordeliger.

 

In de meeste gevallen kunt u ook uw bestaande longeercirkel of stapmolen door ons laten overkappen. Wij werken met een systeem waarbij niets van de bestaande longeercirkel of stapmolen hoeft te worden afgebroken.

 

Uitvoeringen van longeer overkappingen

De gesloten overkapping is in allerlei formaten en uitvoeringen te verkrijgen. De overkapping wordt volledig gemonteerd opgeleverd door ons personeel of een geautoriseerde wederverkoper. Afhankelijk van de uitvoering kan uw stapmolen of longeercirkel al op korte termijn overkapt zijn. Een gesloten overkapping is standaard voorzien van lichtdoorlatende platen.

Bekijk hier alle Longeer overkappingen

 

 

Opties

Ook voor onze overkappingen geldt dat alles op maat en naar uw wensen gemaakt kan worden. Mogelijke opties voor een iDots overkapping zijn:

- Windbreekgaas;
- Omheining geïntegreerd in overkapping;
- Schuifpoort;
- Verlichting;
- Sproei installatie;
- Regengoot boven de ingang;
- Poedercoating in bedrijfskleuren (RAL kleuren).

 

U wilt meer informatie?

Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen

 

Deel deze pagina met je vrienden