Leen Soldaat Horse Training Systems lanceert iDots Horse Products


idots
Met gepaste trots presenteer ik u iDots Horse Products, mijn eigen productlijn van trainingsapparatuur en -faciliteiten voor paarden. Deze productlijn bestaat onder andere uit aquatrainers, stapmolens en overkappingen. De afgelopen tijd heb ik samen met gerenommeerde ontwikkelaars en fabrikanten hard gewerkt aan de ontwikkeling hiervan. Door deze clustering van kennis, kunde en ervaring kan ik nog een schepje bovenop mijn bekende kwaliteit doen.

Dat is ook de reden dat er is gekozen voor de naam iDots Horse Products. Want ik zet de puntjes op de i. Dat geldt niet alleen voor de superieure producten en innovatieve en creatieve oplossingen maar ook voor de uitstekende service en uitgebreide garanties. Wist u bijvoorbeeld dat onze servicedienst binnen 24 uur, óók op zon- en feestdagen, bij u op de stoep staat?

Leen Soldaat Horse Training Systems is een bekend begrip binnen de paardenbranche. Voordat ik mij toelegde op de ontwikkeling van trainingsapparatuur ben ik zelf jarenlang actief geweest in de paardensport. Daardoor spreek ik niet alleen de taal van de paardenmensen maar nog belangrijker, ik denk vanuit de behoefte van het paard. Dat is ook de reden dat mijn producten tot ver buiten Europa worden ingezet voor de dagelijkse training van paarden.

De officiële lancering vindt plaats op de KWPN Hengstenkeuring, 30 januari t/m 2 februari 2013 in de Brabanthallen, Den Bosch. Mocht u een bezoek brengen aan de Hengstenkeuring dan begroet ik u graag in mijn stand om te proosten op iDots Horse Products.

Houdt u ook van absolute perfectie? Kies dan voor iDots Horse Products, het veiligst voor mens en paard!

Leen Soldaat

 

Deel deze pagina met je vrienden

  One Response

  1. Carlens zegt:

   Hi Mr Soldaat,

   Succes voor het lancering :)

   Groeten
   Olivier