Hoefslag overkapping


hoefslag-overkappingOm uw paarden in topconditie te houden, wilt u ze onder alle weersomstandigheden kunnen trainen. Een hoefslagoverkapping biedt uw paarden optimale bescherming tegen zon, regen en wind maar zorgt wel voor frisse lucht en voldoende licht. Bovendien blijft de hoefslag altijd droog. Hierdoor kunt u uw paarden het hele jaar door beweging geven in een comfortabele omgeving.  

Als u het middengedeelte van de stapmolen niet gebruikt, kies dan voor een hoefslagoverkapping. Deze is financieel voordeliger. Wilt u de binnenste cirkel wel kunnen benutten? Kies dan voor een volledig gesloten overkapping ook wel longeeroverkapping genoemd. De motor van de stapmolen wordt in de nok van de overkapping gehangen waardoor uw stapmolen nu ook gebruikt kan worden als longeercirkel: een zogenaamde multi- of combitrainer.

 

De mogelijkheden

Een hoefslagoverkapping overdekt de hoefslag van de trainingsmolen over een breedte van ongeveer 4,5 meter waarbij het middengedeelte open blijft. Windbreekgaas, omheining en sproei installatie kunt u laten integreren in de overkapping.

In de meeste gevallen kunt u ook uw bestaande stapmolen door ons laten overkappen. Wij werken met een systeem waarbij niets van de bestaande molen hoeft te worden afgebroken.

 

Uitvoeringen van hoefslag overkappingen

De hoefslagoverkapping is in allerlei formaten en uitvoeringen te verkrijgen. De overkapping wordt volledig gemonteerd opgeleverd door ons personeel of een geautoriseerde wederverkoper. Afhankelijk van de uitvoering kan uw stapmolen op korte termijn overkapt zijn. Bekijk hier alle hoefslag overkappingen.

 

Opties

Ook voor onze overkappingen geldt dat alles op maat en naar uw wensen gemaakt kan worden. Mogelijke opties voor een iDots overkapping zijn:
- Windbreekgaas;
- Omheining geïntegreerd in overkapping;
- Schuifpoort;
- Regengoot boven de ingang;
- Poedercoating in bedrijfskleuren (RAL kleuren).

Voor onze overkappingen geldt dat alles op maat en naar uw wensen gemaakt kan worden.

U wilt graag weten wat dit kost?

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

 

 

Deel deze pagina met je vrienden