Aquatrainer totaalconcept


Het effectief en verantwoord trainen met een aquatrainer is niet moeilijk maar om optimale resultaten 
te kunnen behalen is zowel goede kennis van het apparaat als van het paardenlichaam en het herstel daarvan noodzakelijk. Leen Soldaat ontwikkelde daarom een totaalconcept waarin het leveren van begeleiding, kennis en service centraal staan.

 

Uniek: opleiding door aquatrainer specialist

Na aanschaf van de aquatrainer wordt u een tijdje begeleid door één van onze aquatrainer specialisten Beatrijs Bunte (erkend dierfysiotherapeut), Evelyne van Mol (erkend dierfysiotherapeut) of Morgan Lashley (dierenarts). Zij leren u trainingsprogramma’s op te stellen en reiken u praktische handvatten aan. Ook na de intensieve begeleiding helpen zij u graag bij het samenstellen en, indien nodig, tussentijds aanpassen van trainingsschema’s. De aquatrainer specialisten zijn altijd bereikbaar voor vragen of meer informatie.

 

Aquatrainer servicedagen

Om de één-op-één begeleiding verder te intensiveren, verzorgen wij voor u ‘aquatrainer servicebezoeken’. Tijdens een servicebezoek komt één van onze aquatrainer specialisten naar uw bedrijf. De specialist begeleidt u terwijl een aantal paarden in de aquatrainer getraind worden, beantwoordt uw vragen en geeft tips en adviezen.

 

iDots Aquatrainer infodag

Elk jaar organiseren wij speciaal voor onze klanten de iDots Aquatrainer infodag. Tijdens deze dag geven specialisten, trainers en ruiters lezingen en demonstraties en worden uiteenlopende onderwerpen en casussen behandeld. De deelnemers krijgen meer inzicht in de mogelijkheden die de aquatrainer biedt bij de dagelijkse fysieke training en revalidatie.

Deel deze pagina met je vrienden